Bejelentés


immt


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Meditatív jóga

A meditatív jóga meditatív figyelemmel illetve tudatossággal áthatott hatha jóga. A különböző testtartások (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) végzése minden gyakorló számára nagy segítséget nyújtanak az önismeret, a szeretetteljes önelfogadás és a felhalmozott testi-lelki feszültségek kilazításában, melyek az egészséges, harmonikus élet alapját képezik.

A gyakorlásra néhány perces relaxációval hangolódunk rá, összpontosítva és lehorgonyozva figyelmünket a testérzések világára valamint a légzésre.

Bemelegítő gyakorlatokkal lazítjuk az izületeket, s felkészítjük őket az összetettebb illetve erőteljesebb testtartásokra, ezt követően pedig az ászanák végzésével szisztematikusan erősítjük, lazítjuk, nyújtjuk a test izmait, inait, izületeit, frissítjük a vérkeringést, harmonizáljuk a mirigyek és a különféle belső szervek működését. Mindeközben folyamatosan kulcsszerepet tulajdonítunk a légzés és a testérzések megfigyelésének, mert ezáltal tudatosíthatjuk hová és miként hat az adott gyakorlat, megismerjük, elfogadjuk és fokozatosan elengedjük testi korlátainkat, s egyúttal fejlesztjük koncentrációs képességünket.

A gyakorlás utolsó szakaszában újra relaxálunk, ellazulva, megpihenve, majd általában néhány percig légzőgyakorlatot végzünk.

A foglalkozásokat Murányi Árpád, jógaoktató tartja. Bővebb infót róla illetve a meditatív jógáról a http://www.pesz.hu honlapon találsz.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!