Bejelentés


immt


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Integrált Masszázs-Mozgás Tábor

2009. június 26 - július 3.,Kisnyalkapuszta major

Üdvözlünk minden kedves érdeklődőt a Tábor honlapján!

2010-től a tábor új honlapot kapott, a legfrissebb táborokkal kapcsolatban kérlek látogasd meg a www.immt.5mp.eu oldalt.

Az IMMT2009 egy gyönyörű környezetben, nyugalomban együtt eltöltött hét, melynek fókuszában az elmélyülés, érzékelés és gyógyítás áll. Minden gyógyító terápiának, mely itt bemutatásra, gyakorlásra kerül, alapfeltétele a csend, a nyugalom és a tiszta, "minőségi" figyelem. Ezért döntöttek a táborban tanítók úgy, hogy erdei környezetben, elvonulási feltételek között történjen a tanítás, hogy a résztvevők érzékelése minél hamarabb finomodjon, hangolódjon.

A Helyszín menüpont alatt megtekinthető a Kisnyalkapuszta major, ahol a tábort tartani fogjuk. A tábor "testi-lelki" vázát a reggeli meditáció és jógatréning biztosítja, melyre 2 naponta más gyógyító terápia workshop-szerű megismerése épül. Az egyes workshop-okról részletes leírását a baloldali menü segítségével éred el. A napirend szintén külön menüpont alatt tekinthető meg.

A tábor tervezett ára 50 ezer forint, mely tartalmazza az összes programon való részvételt, a napi háromszori vegetáriánus étkezést, a szállást valamint a gyermekekre vigyázást.

Kérdéseiddel kérjük, keresd Pegán Attilát az immt09@gmail.com email címen!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!