Bejelentés


immt


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Myofasciális Meridiánok

Ezen a rövid és információ gazdag 2 napos tréningen kisérletet teszünk a keleti és nyugati egészségfelfogás és gondozás közelitésére, a latinból eredő myo(izom) és fascia(sáv, csik) rendszer vizsgálatával. Figyelmünket az izmokon túl a sáv, csik -kiterjesztett értelemben- hálózat vagy mátrixra az emberi szervezetet tartó és behálózó kötőszövetre forditjuk.

Új rendszer vagy elmélet felállitása helyett a mélyére nézünk a már ismert tudásoknak, mint anatómia, fiziológia, bioenergetika, Qi áramlás, reiki és pszichológia, hogy megértsük a legközelebbi eszközünk a testünk szerveződését és főként annak egyensúlyban tartását.

Ezen ismeretek birtokba vétele után bemutatásra kerül a Strukturális Integráció mint a tanultak egyik lehetséges alkalmazási területe és a résztvevők manuál terápiás készégének fejlesztési lehetősége.

Az ismeretanyag megosztását és elsajátitását csoportos és egyéni gyakorlatokkal fűszerezett párbeszédes formában végezzük, hogy a résztvevők tudása és tapasztalata adja a tréning esszenciáját.

Ez a két napos tréning bevezető és ismeretterjesztő célú a KMI AnatomyTrains workshop-hoz és az 500 órás okleveles terapeuta képzéshez, valamint Humánia EgészségGondozOM Projektjéhez.

A tréningen való részvételedet 12 órányi CE(Continuing Education) credittel és oklevéllel is dijazzuk.

Pegán Attila honlapja(English)

Humánia - Az Intelligens és Etikus Társadalom

KMI-Anatomytrains honlapja(English)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!